dimarts, 8 de març del 2016

IV EXCURSIÓ POÈTICA A LA FORADÀ

Cntrallum: Xavier Richart al tabalaet i
 Cristina Martí a la dolçaina
La IV edició de l'excursió poètica a la Foradà ha superat totes les expectatives. Al recital de poemes que es fa durant el trajecte (un dels objectius), al plaer de caminar per la muntanya gaudint d'un paisatge tan encisador, a l'esmorzar amb cava (un clàssic d'aquesta excursió, però no habitual en les excursions per muntanya), a la dolçaina i tabalet interpretant emotivament la Muixeranga al reser de la Foradà i amb la Mediterrània de fons (una altra constant), enguany hi ha hagut algunes sorpreses. 
Grup de Danses Pedreguer
 (mostra d'activitats tradicionsals)
Grup de Danses de Pedreguer: la dansà





G.D.P. (Júlia Costa fent llata)
Grup de Danses Pedreguer




Trobar-te amb un grup de danses (una representació del Grup de Danses Pedreguer), actuant amb vestits del segle XVIII, a la carena de la muntanya i, quasi al capdamunt, a la cova de la Mora ser rebuts no sols amb l'obsequi dels saborosos i nutritius dàtils, com tots els anys, sinó a més a més, amb la mora ballant el ball dels set vels dins de la cova il·luminada per veles, han convertit aquesta excursió lúdica, esportiva i cultural en una activitat única i singular, capaç de commoure l'esperit més exigent. 
Maite interpretant el ball de la mora
(Foto Teresa Castelló)


Enguany  hom ha arribat a tocar el cel. Ja no podem esperar ni imaginar res més en una excursió de muntanya. Què es farà l'any vinent? Això ja no es pot superar. Publique algunes fotos i, pròximament, la segona part amb alguns dels poemes recitats, acompanyats també de les respectives fotos.
Xavier Richart i Cristina Martí a la dolçana a 2 veus.
interpretant la Muixeranga,
acompanyats per Paco Avellà al tabalet..

Participants en l'excursió poètica a la Fradà.



Un 10 Cum Laude per l'organització i els grups articipants. Enhorabona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada