dijous, 29 de gener del 2015

III MITJA MARATÓ OCAIVE.


Diumenge vinent, hi haurà a Pedreguer un dels esdeveniments esportius més importants del calendari, no sols de Pedreguer sinó fins i tot de la Marina Alta: III Mitja Marató de muntanya i III Cursa i Marxa de muntanya (21 i 13,4 km respectivament. Participació massiva d'esportistes i desplegament espectacular de persones en l'organització. Centre Excursionista de Pedreguer, Rebentar o Morir i Club d'Atletisme Cametes, units una vegada més organitzant aquest esdeveniment esportiu, en la seua tercera edició. 
Podeu participar en la cursa o marxa o podeu assistir a animar els participants, però no s'ho perdeu, seria imperdonable.

Això serà una mostra, un aperitiu, del que espera als mateixos organitzadors per al mes d'octubre que tindrà lloc el XXXIX Aplec Excursionista dels PPCC. Una prova de les ganes que hi ha a Pedreguer de quedar bé, és el fet que l'oferta de voluntaris per a ajudar a l'organització ha superat la necessitat. Enguany jo no estaré en cap control, ni tampoc no participaré, però faré algunes fotos per a publicar-les en aquest blog. Ara en publique algunes de la segona edició (l'any passat). Ah! Les empreses que col·laboren en l'organització d'esdeveniments esportius com aquest també es mereixen un aplaudiment.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada